joi, 6 iunie 2013

Beneficiile laptelui de capra pentru piele     Desigur ca stiti deja cat de grozav este laptele de capra. Din acest motiv, foarte multe companii de renume, introduc in produsele lor, acest ingredient minunat. Unele produse sunt insa destul de costisitoare, si greu de achizitionat, asa ca, daca nu iti permiti, iata cum te poti bucura de laptele de capra, fara o cheltuiala prea mare:
     Laptele de capra ingrijeste pielea si este extreme de hidratant. Il poti folosi excelent in baie, pentru un rasfat regesc. Cumpara lapte de capra, adauga 2 cesti intr-o cada de apa, scufunda-te si bucura-te de beneficiile acestuia. Vei simti imediat diferenta, pielea ta il va iubi. O vei simti cat de moale si fina este!
     Datorita faptului ca laptele de capra este mai sarac in proteine, el va fi mult mai usor absorbit in piele. El este un foarte bun combatant a unor probleme serioase ale pielii, cum ar fi eczema sau psoriazisul. Continutul ridicat de acid lactic, face din laptele de capra un hidratant excelent pentru piele. In plus, acizii gasi esentiali din acest lapte, au un PH foarte apropiat de al pielii, reducand considerabil sansele de iritabilitate.
     Prin folosirea laptelui de capra ca tratament, pielea se va exfolia, permitand celulelor moarte sa fie indepartate. Pentru o exfoliere reusita, amestecati putin bicarbonat de sodiu cu lapte de capra, obtinand o pasta. Aplicati aceasta pasta pe piele, masand cu fermitate
     Folosirea laptelui de capra in tratamentele pentru frumusete, nu este o noutate, dimpotriva. Este una din cele mai vechi metode folosite. La fel ca si folosirea mierii sau a uleiului de masline.
     Foloseste laptele de capra, ori de cate ori ai ocazia! Nu iti va parea rau.


     Si daca nici una din metodele de mai sus nu ti se potrivesc, te invitam sa descoperi proprietatile sapunului nostru cu lapte de capra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariul dvs. Acesta va fi vizualizat de catre un moderator, si va fi aprobat imediat dupa aceasta.